18. 6. 2024   |   svátek má Milan
 

Výživová poradna › Fazolové lusky na česneku

Název Množství a jednotka
fazolové lusky mražené 500 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
olej 2 lžíce
drůbeží vývar 100 ml
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě. Přecedíme a necháme okapat.
Česnek nakrájíme na plátky a cibuli na kolečka.
Na pánvi rozehřejeme olej, cibulku necháme zesklovatět, přidáme česnek, fazolky posypeme zázvorem a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a dusíme asi 8 minut. Fazolky ochutíme sójovou omáčkou, pepřem a soli.


 


RECEPTY

Tarte Tatin - Obrácený jablečný koláč

Postup: Jablka oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jadřinec a nakrájíme na osminky. Do pánve... zobrazit recept

RECEPTY

Thajské rizoto

Postup: Nejprve uvaříme rýži - velmi dobrá do rizota je rýže Arborio, ale může být i... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřové nudličky na jablkách a kari

Postup: Vepřovou kýtu nebo plátky pečeně nakrájíme na nudličky, cibuli na půlměsíčky a... zobrazit recept

RECEPTY

Švestková žemlovka

Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept

RECEPTY

Hovězí nudličky Stroganov

Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Jak na to?

Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...